Resurs Bank tietoineen ja kokemukset asiakkailta

Resurs Bank on Ruotsissa toimiva pankki, joka ulottuu Suomeen ja asiakkaita on myös Suomessa runsaasti.

resurs bank logoSe tarjoaa rahoitus- ja luottopalveluita yksityisasiakkaille sekä yrityksille.

Pankki perustettiin vuonna 1977 ja se on kasvanut merkittäväksi toimijaksi Pohjoismaiden finanssimarkkinoilla. Resurs Bankin pääkonttori sijaitsee Helsingborgissa, Ruotsissa, ja sillä on myös toimipisteitä useissa muissa maissa.

Resurs Bankin palveluvalikoima kattaa monipuoliset rahoitusvaihtoehdot, kuten kulutusluotot, luottokortit, osamaksusopimukset ja yritysrahoitusratkaisut.

Tee lainahakemus pankin kotisivuilta tästä >>

Pankki pyrkii tarjoamaan asiakkailleen joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja (pääsosin isompia vakuudellisia lainoja) heidän taloudellisiin tarpeisiinsa. Resurs Bank tunnetaan myös vahvasta digitaalisesta läsnäolostaan, mikä mahdollistaa asiakkaille helpon ja kätevän pääsyn palveluihin.

Kuinka Resurs Bank toimii?

Pankin toiminnalle on tärkeää kestävä kehitys ja vastuullisuus. Resurs Bank panostaa kuluttajan kannalta parhaisiin mahdollisiin lainaratkaisuihin ja pyrkii tätä kautta edistämään kestävää kulutusta rahoituspalveluidensa avulla.

reurssi lainat

Resurs Bankin tavoitteena on olla luotettava ja pitkäaikainen kumppani asiakkailleen, tarjoten heille turvallisen ja helpon tavan hoitaa talousasioitaan.

Lue lisää pankista tästä

Resurs Bank korko ja lainatarjonta

Resurs Bank tarjoaa monipuolisia lainavaihtoehtoja – kuten käytännössä kaikki pankit, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia kuluttajien taloudellisia tarpeita.

Lainaesimerkki suoraan pankin kotisivuilta:

Laina, joka maksetaan yhdessä kertaerässä tilille, jonka todellinen vuosikorko (APR) laskettuna 15.000€ luotolle 10 vuoden maksuajalla on 14,84 %.

Todellisessa vuosikorossa on huomioitu vuosikoron 12,55 % lisäksi viitekorko Euribor 3 kk (3,05 % 1.4.2023 – seuraa vaihtelua, sillä Euribor vaihtelee) ja ise lainankulu, joka on 0,28 %/kk sovitusta lainamäärästä, mutta kuitenkin enintään 12,50 €/kk .

Kuukausierä 15 000 € luotolle on 234,11 €, yhteensä 120 kpl maksuerää. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä on 28 080,22 €.

Tämän esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu maksun aikana eli Euribor pysyy samana.

Lainaehdot vaihtelevat hakijamukaisesti

Lainojen ehdot ja korot voivat kuitenkin vaihdella asiakkaan tilanteen ja valitun lainatuotteen mukaan. Tässä yleisesti esimerkkejä Resurs Bankin tarjoamista lainoista ja koroista.

  1. Kulutusluotot tai kulutuslainat (=sama asia): Resurs Bank myöntää kulutusluottoja, joilla voit rahoittaa esimerkiksi kodin remontin, lomamatkan tai muut henkilökohtaiset tarpeet. Kulutusluottojen korot voivat vaihdella lainasumman ja takaisinmaksuajan mukaan.
  2. Joustoluotto: Joustoluotto on joustava luottotili, jolta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan. Joustoluoton korkoja voit verrata täältä, jotka määräytyvät aina yleensä nostetun luottosumman ja takaisinmaksuajan perusteella.
  3. Osamaksut: Resurs Bank tarjoaa myös osamaksusopimuksia, jotka mahdollistavat tuotteiden tai palveluiden maksamisen erissä. Osamaksun korko riippuu sopimuksen ehdoista ja tuotteen hinnasta.

On tärkeää huomioida, että tarkat lainaehdot ja korot vaihtelevat yksilöllisesti.

Resurs Bankin verkkosivuilta löydät tarkempaa tietoa eri lainatuotteista ja voit tehdä lainahakemuksen saadaksesi henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Ja aina sama ikuinen, mutta hyvin tärkeä virsi: On hyvin suositeltavaa lukea huolellisesti lainasopimus ja ymmärtää sen ehdot ennen sitoutumista itse lainasopimukseen.

Kokemukset Resurs Bankista

Mikään ei ole täydellistä, eikä myöskään melkein täydellinen Resurs Bank.

Käyttäjiltä on tullut kuitenkin 2022 vuoden lopusta aina tähän päivämäärään asti posiitivista palautetta.

”Ilmaista lainaahan ei tuo ole, mutta halvempaa kuin OP:n täsmäluotto, koska en vaihda yrityslainaani sinne. Kiristävät siis”

”Palveluna nopea ja korkokin on siedettävä näissä olosuhteissa.”

Asiaksapalvelussa ei valittamista

Heidän uusittu systeemi ja asiaspalvelu suorastaan erottuu muiden pankkien joukosta, josta voi antaa kokemuksiin plussaa sekä yleisesti kovat pisteet myös. Kannattaa siis pankkia valitetassa painaa myös mieleen, että hyvä asiakaspalvelu on arvokasta.

Et halua varmastikaan törmätä tilanteeseen, jossa et saa vastausta kiperään kysymykseen, joka on kriittistä nykyisestä taloustilanteessasi ja sen ratkonnassa.

Korkotiedot vs. muut pankit

Resurs Bankin vakuudettomien lainojen hinta ja korkotasot vaihtelevat markkinatilanteen ja kilpailutilanteen mukaan. On tärkeää huomata, että lainojen hinnat ja korot eivät ole pysyviä, ja ne voivat vaihdella eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä melko paljonkin.

Vertaillessasi Resurs Bankin helppoja lainoja vakuudettomia luottoja muihin vaihtoehtoihin, suosittelemme tarkastelemaan useita eri pankkeja ja luottolaitoksia sekä niiden lainaehtoja ja korkotasoja.

Voit käyttää erilaisia lainavertailusivustoja, kuten meitä, tai aina myös ottaa suoraan yhteyttä eri pankkeihin saadaksesi ajantasaiset tiedot heidän lainatuotteistaan.

Muista myös ottaa huomioon muita tekijöitä lainaa valitessasi, kuten takaisinmaksuehdot, mahdolliset lisäkulut (tilinhoitomaksut) ja lainan soveltuvuus omiin tarpeisin.

Kilpailuttaminen ja eri vaihtoehtojen vertaileminen auttavat sinua löytämään itsellesi parhaiten sopivan ja kilpailukykyisen hintaisen vakuudettoman lainan.