Lainaa tilille ilman pankkitunnuksia – Näin haet lainan sähköisesti 2024

Monille lainan ottaminen voi olla arkipäiväinen tarve, mutta pankkitunnuksien käyttäminen voi olla jostain syystä poissa pelistä, syitä on lukuisia.

Varalla kannattaa aina olla myös DVV:n kansalaisvarmenne tai mobiilivarmene, joiden avulla tunnistaudut sähköisesti ja lainaat turvallisesti ilman pankkitunnuksia. Jos taas haet lainaa pankista, asioimisen hoitamisen pystyt hoitamaan henkilökortilla, ajokortilla tai passilla itse pankissa.

Seuraavat lainapalvelut, pankit ja niiden välittäjät mahdollistavat lainaamisen kaikilla näillä kolmella eri tavalla.

Lainasummat:1000 - 60 000 €

Laina-aika:12 - 180 kk

Korko:4 - 20 %

 • Nopea lainojen kilpailutus
 • Vakuudettomat lainat pankeilta
 • Järjestely- ja yhdistelylaina todella tehokkaasti

Lainasummat:1000 - 60 000 €

Laina-aika:12 - 180 kk

Korko:4,41 - 20 %

 • Edulliset lainat loistavilla lainaehdoilla
 • Noin 65% hakijoista saa myönteisen päätöksen
 • Yli 26 pankin lainapäätökset nopeasti

Lainasummat:500 - 60 000 €

Laina-aika:1 - 240 kk

Korko:4,19 - 20 %

 • Pienet ja isommat lainat nopeasti tilille
 • TV:stä tuttu ja 100% kotimainen
 • Suomen ehkä se suosituin kilpailuttaja

Lainasummat:500 - 60 000 €

Laina-aika:12 - 180 kk

Korko:4,5 - 20 %

 • Kilpailuta lainat jopa 27 pankilla & rahoituslaitoksella
 • Suurin laina ilman vakuuksia 60.000€ asti
 • Todella nopea lainapäätös

Lainasummat:1 - 4000 €

Laina-aika:3 - 54 kk

Korko:- 19,97 %

 • Joustava luotto toimii kuin luottokortti
 • Rahat tilille poikkeuksellisesti kellon ympäri
 • Kaikista nopein lainapäätös ja maksu

Lainasummat:500 - 60 000 €

Laina-aika:12 - 180 kk

Korko:6 - 19 %

 • Edulliset lainat loistavilla lainaehdoilla
 • Kilpailutus tehdään hyödyntämällä lukuisia resursseja
 • Yli 20 pankin lainapäätökset nopeasti

Lainasummat:1000 – 50 000 €

Laina-aika:60 - 144 kk

Korko:6,90 – 17,81 %

 • 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa
 • Valinnainen maksuvakuutus
 • Rinnakkaishakija mahdollinen

Lainasummat:500 - 60 000 €

Laina-aika:12 - 180 kk

Korko:4,5 - 20 %

 • Kilpailuttaa ja vertaa lainapalvelut
 • Löydä itsellesi halvin mahdollinen lainatarjous
 • Maksu tilille jo vuorokaudessa arkisin

Onneksi nykyään on saatavilla vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat lainan saamisen ilman pankkitunnuksia.

Tässä artikkelissa tarkastellaan erilaisia tapoja ja vaihtoehtoja lainan saamiseksi suoraan omalle tilille ilman pankkitunnusten käyttöä.

Tutustumalla näihin vaihtoehtoihin voit löytää sopivan ratkaisun taloudellisiin tarpeisiisi ilman ylimääräisiä esteitä eli voit hakea suuriakin summia, jopa lainaa 30000 euroa aina 60000 euroon asti.

Lainaa ilman pankkitunnuksia kansalaisvarmenteella

kansalaisvarmenneEnsimmäiseksi esittelemme DVV:n kansalaisvarmenteen eli sähköisen henkilöllisyyden, miten se toimii lainanhaussa ja mitä sinun tulee tietää, ennen kuin harkitset lainan hakemista ilman verkkopankkitunnuksia.

Kansalaisvarmenne: lyhyt yleiskatsaus

Kansalaisvarmenne on sähköinen henkilöllisyystodistus, joka on tarjolla Suomen kansalaisille. Se mahdollistaa turvallisen tunnistautumisen ja allekirjoittamisen verkossa erilaisissa viranomaisten ja yritysten palveluissa.

Kansalaisvarmenteen avulla voit vahvistaa henkilöllisyytesi ja allekirjoittaa asiakirjoja sähköisesti.

Kansalaisvarmenne ja lainan hakeminen

Kun haet lainaa tilille ilman perinteisiä pankkitunnuksia, kansalaisvarmenne voi olla hyödyllinen vaihtoehto tai itse asiassa se ajaa saman asian.

Lainanantajat voivat käyttää kansalaisvarmennetta vahvistaakseen henkilöllisyytesi ja varmistaakseen, että olet oikeutettu hakemaan lainaa. Tämä mahdollistaa lainan hakemisen ja allekirjoittamisen sähköisesti ilman tarvetta perinteisille pankkitunnuksille.

lainaa ilman pankkitunnuksia

Mitä sinun tulee tietää?

Ennen kuin päätät hakea lainaa kansalaisvarmenteella, on tärkeää tietää muutamia asioita:

 • Kansalaisvarmenteen aktivointi: Sinun tulee aktivoida kansalaisvarmenne ennen sen käyttöä. Voit tehdä tämän käymällä maistraatissa tai tietyn pankin konttorissa.
 • Lainanantajien hyväksyntä: Kaikki lainanantajat eivät välttämättä tue kansalaisvarmennetta lainanhakuprosessissaan. Varmista, että valitsemasi lainanantaja hyväksyy sen ennen hakemuksen jättämistä.
 • Henkilöllisyyden varmistaminen: Kansalaisvarmenteen käyttö edellyttää henkilöllisyytesi vahvistamista. Ole valmis tarjoamaan myös muut tarvittavat tiedot lainapalveluun.
 • Tietoturva: Käytä kansalaisvarmennetta turvallisesti ja säilytä siihen liittyvät tunnukset huolellisesti. Se on arvokas sähköinen henkilöllisyystodistus, ja sen väärinkäyttö voi aiheuttaa ongelmia.

Info: Jos haette lainaa yhteishakijan kanssa (rinnakkaislaina), niin molemmilta vaaditaan sähköinen tunnistautuminen/allekirjoitus.

Yhteenveto: Laina ilman verkkopankkitunnuksia kansalaisvarmenteella

Kansalaisvarmenne tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa netistä tilille ilman pankkitunnuksia, mutta sen käyttö edellyttää huolellisuutta ja tietoturvan ymmärtämistä.

Ennen kuin päätät käyttää kansalaisvarmennetta lainanhaussa, varmista, että valitsemasi lainanantaja tukee sitä, ja ole valmis noudattamaan tarvittavia henkilöllisyyden varmennusprosesseja.

Tämä mahdollistaa turvallisen ja sujuvan lainan ilman verkkopankkitunnuksia.

Hae lainaa ilman pankkitunnuksia mobiilivarmenteella

Seuraavaksi kerromme, mitä mobiilivarmenne tarkoittaa, kuinka voit käyttää sitä lainan hakemiseen ja mitä sinun tulee ottaa huomioon ennen kuin valitset tämän vaihtoehdon.

Laina ja mobiilivarmenne: Kätevä ratkaisu henkilöllisyyden vahvistamiseen

mobiiilivarmenneMobiilivarmenne on sähköinen tunnistusmenetelmä, joka mahdollistaa henkilöllisyyden vahvistamisen mobiililaitteen kautta. Se tarjoaa turvallisen ja kätevän tavan tunnistautua ja allekirjoittaa asiakirjoja verkossa ilman tarvetta perinteisille pankkitunnuksille.

Monissa maissa mobiilivarmenne on laajalti hyväksytty ja käytetty menetelmä.

Miten mobiilivarmenne toimii lainanhaussa?

Kun haluat hakea lainaa ilman pankkitunnuksia, mobiilivarmenne voi olla tehokas ja sujuva ratkaisu.

Seuraavassa on yleiset vaiheet, kuinka voit käyttää mobiilivarmennetta lainan hakemiseen:

Mobiilivarmenteen aktivointi: Varmista, että sinulla on aktivoitu mobiilivarmenne käyttövalmiina matkapuhelimessasi. Tämä edellyttää usein yhteydenottoa omaan matkapuhelinoperaattoriisi.

Lainantarjojan valitseminen: Valitse lainanantaja, joka tukee mobiilivarmenteen käyttöä lainanhaussa.

Tarkista lainanantajan verkkosivuilta tai ota yhteyttä heihin suoraan.

Lainahakemuksen täyttäminen: Täytä lainahakemus verkossa lainanantajan verkkosivuilla.

Kun sinulta pyydetään henkilöllisyyden vahvistamista, valitse ”mobiilivarmenne” vaihtoehtona.

Mobiilivarmennus: Seuraa lainanantajan ohjeita mobiilivarmenteen käyttöön. Yleensä tämä sisältää mobiilivarmenne-sovelluksen avaamisen ja henkilöllisyytesi vahvistamisen antamalla PIN-koodisi.

Allekirjoitus: Mobiilivarmenteen avulla voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti.

Tämä tekee prosessista nopean ja sujuvan. Lainasummalla ei ole väliä, se voi olla 10000 euron laina tai suurempi ja tyypiltään vakuudellinen tai vakuudeton joustoluotto.

Miten varmistaa lainapalvelun tuki mobiilivarmenteelle?

Ennen kuin aloitat lainahakemuksen mobiilivarmenteella, varmista, että valitsemasi lainanantaja tukee tätä menetelmää. Voit tehdä tämän seuraamalla näitä ohjeita:

 • Käy lainanantajan verkkosivustolla ja etsi tietoa mobiilivarmenteen käytöstä lainanhaussa.
 • Tarkista, että lainanantaja mainitsee mobiilivarmenteen yhtenä tunnistautumisvaihtoehtona.
 • Jos sinulla on epävarmuutta tai kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä lainanantajan asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja ja ohjeita.

Lopulliset huomioitavat seikat

tietoturva lainaamisessaMobiilivarmenne tarjoaa kätevän ja tehokkaan tavan hakea lainaa ilman perinteisiä verkkopankkitunnuksia. Kuitenkin ennen kuin ryhdyt toimiin lainan hakemiseksi mobiilivarmenteella, on hyvä pitää mielessä muutama tärkeä huomio:

Tietoturva: Vaikka mobiilivarmenne tarjoaa vahvan turvallisuuden, on tärkeää suojella matkapuhelintasi ja mobiilivarmenne-sovellustasi. Älä jaa mobiilivarmennetta tai sen PIN-koodia muiden kanssa, ja varmista, että pidät laitteesi suojattuna.

Henkilöllisyyden vahvistaminen: Mobiilivarmennetta käytettäessä lainanantaja saattaa edellyttää lisätietojen ja dokumenttien toimittamista henkilöllisyytesi varmistamiseksi. Ole valmis tarjoamaan nämä tiedot tarvittaessa.

Lainanantajan tuki: Varmista, että valitsemasi lainanantaja tukee mobiilivarmenteen käyttöä lainanhaussa. Tarkista tämä etukäteen heidän verkkosivuiltaan tai ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa.

Maksuehdot ja korot: Kuten kaikissa lainasopimuksissa, varmista, että ymmärrät lainan ehdot ja kustannukset. Tutki lainan korot ja takaisinmaksuaika huolellisesti ennen allekirjoittamista.

Muista turvallisuusohjeet ja yleinen tietoturva

Mobiilivarmenne tarjoaa loistavan vaihtoehdon lainan hakemiseen ilman pankkitunnuksia, ja sen avulla voit hoitaa lainanhakuprosessin kätevästi mobiililaitteellasi.

Muista kuitenkin noudattaa turvallisuusohjeita ja varmistaa, että olet tietoinen lainan ehdoista ennen kuin allekirjoitat sopimuksen. Tämä mahdollistaa turvallisen ja sujuvan kokemuksen lainan hakemisessa.